Konesalipalvelut

Meiltä saat konesalipalvelut niin suurelle kuin pienelle yritykselle tarpeidesi mukaisesti ja skaalautuvasti. Konesalipalvelumme säästävät oman IT-infrastruktuurin rakentamisesta johtuvista kustannuksista ja saat käyttöösi turvalliset yhteydet koko maailmaan. Konesalipalvelut tuotetaan Oulun keskustassa sekä Ruskossa sijaitsevista omistamistamme laitetiloista. Molempien konesaliemme toiminta on turvattu varmistetulla sähkönsyötöllä sekä laitetilat ovat vartioituina ja valvottuina ympärivuorokautisesti.

Turvaa datasi kotimaisella konesalilla

Konesalimme ovat auditoituja turvaamaan korkean turvallisuuden vaativia palveluja. Molemmat konesalimme ovat sekä ISO27001, että Katakri auditoituja, jolloin tiloissamme voidaan käsitellä viranomaisten salassa pidettäviä asioita.

Korkean fyysisen turvallisuustason lisäksi pystymme tuottamaan konesalipalveluita kattavasti, joustavasti ja räätälöidysti asiakaskohtaisesti. Tiloissamme pystyt valitsemaan joko laitteiden hallitsemisen itse tai valita täyden avaimet käteen -palvelun.

Suunnittelemme konesalipalvelut yhdessä ja katsomme millainen kokonaisuus sopisi tarpeisiinne, jotta saatte mahdollisimman kustannustehokkaan ja vaivattoman ratkaisun käyttöönne.

Saatavilla mm.

konesalipalvelut Aurora Data Centers Finland yksittäiset U-paikat

Yksittäiset U-paikat

konesalipalvelut Aurora Data Centers Finland palvelinkaappi

Palvelinkaappipaikat

konesalipalvelut Aurora Data Centers Finland tilavuokrat

Tilavuokrat