Miksi valita Aurora DC:n konesalipalvelut?

Olemme aidosti asiakaslähtöinen ja osaava konesalipalveluiden tarjoaja. Konesalipalvelumme tuotetaan Auroran omistamista tiloista ja kiinteistöistä, hallussamme on koko ylläpitoketju jakeluverkosta PDU:lle saakka, mikä mahdollistaa ja takaa täyden kontrollin ja luotettavan ylläpidon.

Otamme kaikessa toiminnassamme energiatehokkuuden sekä materiaalin kierrättämisen huomioon. Konesalimme toimivat vesi- ja tuulivoimalla tuotetulla sähköllä, sekä alan innovaattorina varmistetun sähkönsyötön järjestelmämme toimivat Suomen kantaverkon häiriöreservinä. Näin edistämme osaltamme kiertotaloutta.

Vihreä

Käytämme 100% vesi- ja tuulienergiaa

ISO 27001 ja Katakri sertifioitu

Sertifioitu

ISO 27001

Katakri 2015 F -osio (fyysinen turvallisuus)

Katakri 2015 T -osio (turvallisuusjohtaminen)

Turvallinen

24/7 vartioitu & valvottu

Olemme sertifioitu kansainvälisellä ISO 2700 -standardilla sekä viranomaisille tarkoitetulla tietoturvallisuuden auditointityökalu Katakrin TL IV T ja F -osioilla.

ISO 27001 on kehitetty standardoimaan tietoturvallisuuden hallintajärjestelmiä niiden luomisesta aina toteuttamiseen ja kehittämiseen saakka. Standardin vaatimusten omaaminen yrityksen toimintatapoihin on yritykselle strateginen päätös ja se vaatii yritykseltä kokonaisvaltaista integroimista osaksi yrityksen prosesseja, johtamista ja valvontaa.

Katakri auditoinnin tarkoituksena on varmistaa, että organisaatio pystyy suojaamaan viranomaisten salassa pidettäviä tietoja. Turvallisuusjohtamisen osa-alueen tarkoituksena on varmistaa, että yrityllä on riittävät valmiudet turvallisuusjohtamiseen ja kykyä toimeenpanna turvallisuusperiaatteet osaksi koko yrityksen toimintaa.

Katakrin fyysisellä turvallisuudella pyritään puolestaan varmistamaan viranomaisten salassa pidettävien tietojen käsitteleminen siten, että vain asianomaisilla on niihin pääsy. Tähän pyritään esimerkiksi tilojen fyysisillä turvarakenteilla ja järjestelyillä sekä henkilöstön luokituksella ja pääsyoikeuksien rajaamisella.

Ota meihin yhteyttä

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.